Angol autó aukció - alkatrész import

 

 

Professzionális partnert keres angol gépjárművek, alkatrészcsomagok importjára? Szeretne angol gépjármű online aukciós házak kínálatában szereplő járművekre licitálni? Esetleg gépjárművet vásárolt Angliában és szeretné hazaszállítatni Magyarországra, vagy csak Anglia területén belül mozgatni? Speciális alkatrész igénye van? Angliában raktár helységre, gépjárművek tárolására keres partnert?    

MEGTALÁLTA A MEGOLDÁST - MI MEGOLDJUK A PROBLÉMÁJÁT!

 

Vállalkozásunk a COPART angliai gépjármű aukciós ház kínálatának online licit lehetőségét biztosítja magán személyek és bontós/alkatrész kereskedő partnereink számára. Pontos, előre kalkulálható költségek mellett, megbízható módon nyújtjuk szolgáltatásunkat immár 8 éve! Autóbontó anyacégünk 20 éve a magyarországi bontott alkatrész kereskedelmi piac aktív és meghatározó szereplője. Jelenleg 3 magyarországi telephellyel, 1 logisztikai bázissal és 1 angliai telephellyel rendelkezünk. Kezdetben saját árukészletünk feltöltésének céljából indítottuk el angol vállalkozásunkat, azonban a megnövekedett partneri igények és s sorozatos egyedi megkeresések arra ösztönöztek, hogy nyissuk a magyar piac igényei irányába.

“Használja ki ÖN is az angol használt gépjármű piac előnyeit”

Angliában évek óta megfigyelhető az a tendencia, mely szerint az ország állampolgárait próbálják minél fiatalabb átlag életkorú gépjárművek használatára ösztönözni. Ennek egyik leghatékonyabb módja a kötelező gépjármű biztosítási rendszerük kialakítása - melynek költsége a gépjármű életkorának előrehaladtával drasztikusan emelkedik. A másik ok amely a használt autók esetében akár már enyhe sérülés esetén is fajlagosan magas költséget jelent - az angliai “élő” munkaerő költségének magas árszínvonala. Ebből adódóan sokszor egészen kicsi karosszéria sérülés, motorhiba stb. miatt is bontókba, végleges megsemmisítésre kerülnek a gépjárművek. Az angliai használt autók értéke a fenti két okból lényegesen meredekebben “zuhan”, mint a magyarországi társaiké - tehát potenciális “alkatrész csomagokként” tudnak fukcionálni, a magyarországi gépjármű tulajdonosok számára!

 

 

HASZNÁLJA KI ÖN IS AZ ANGOL PIAC NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET! - NE HABOZZON! SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL AZ ALÁBBI WEBOLDALUNKON TOVÁBBI RÉSZLETES INFORMÁCIÓKAT TUDHAT MEG! KATTINTSON ÉS LICITÁLJON!

http://angolautoaukcio.hu