Garanciális feltételeink

https://f319a248eb.clvaw-cdnwnd.com/c90ef57b0bfb03116490a4271310626c/200000022-9a2ae9b224/garancia-4.png?ph=f319a248eb

Kérjük, kizárólag csak abban az esetben vásárolja / rendelje meg cégünktől a bontott alkatrészt – ha az alábbiakban részletezett garanciális feltételeinket elfogadja:

A garancia az alkatrész (alkatrészek) használhatóságára, működésére, beépíthetőségére, terhelhetőségére vonatkozik!

 • Mivel a bontott alkatrészeknek a korukból és használtságukból adódóan bizonytalan a várható élettartama, ezért más garanciális feltételek vonatkoznak rájuk, mint az újonnan vásárolt alkatrészekre – ez a beépítési garancia!
 • Az általunk értékesített használtautó alkatrészekre vállalkozásunk 14 naptári nap kipróbálási, beszerelési garanciát vállal!
 • A megvásárolt / megrendelt alkatrészt az erre jogosult szerelő műhelyben - szakszerűen, az alkatrész megbontása nélkül, a megfelelő segédanyagokkal – új olaj, tömítés, szűrő, szíj, feszítő stb. – a Vevő beszerelteti gépjárművébe. Amennyiben az alkatrész megfelelő módon, üzembiztosan működik gépjárművében, rendben lezárul garanciális felelősségünk.
 • Kivétel ezalól a személyes vásárlásnál történő esztétikai elbírálás alá eső alkatrészek, például karosszériaelemek, fényszórók, szélvédők, üvegek stb! Ebben az esetben az alkatrészekre további garancia nincs! Értékcsökkent és akciós alkatrészeinkre nem vállalunk garanciát!
 • Az alkatrészek jellege miatt, a személyesen ki nem próbálható alkatrészek esetében minden esetben vállaljuk a 14 nap garanciát az alkatrészekre! A futárszolgálattal történő árú átvétel során mindennemű alkatrészre vállaljuk a 14 nap garanciát! A 14 nap garanciát az alkatrész Vevő / Megrendelő által történő átvétel napjától számoljuk függetlenül attól, hogy az alkatrész ténylegesen beépítésre került-e ez időn belül. A 14 nap letelte után, nem áll módunkban alkatrészt visszavásárolni!
 • MINDEN érékesített alkatrészt kollégáink egyedi azonosító jellel látnak el és fényképet készítenek arról! Motor – váltó vásárlása esetén kérjük egyeztessen érékesítő kollégánkkal a gépjárműbe történő beépítés pontos időpontját illetően!
 • Sérült, hiányos, szakszerűtlen beépítés miatt megrongálódott, szétszerelt, sérült plombás alkatrészeket szintén nem áll módunkban visszavásárolni! Az alkatrészek megbontása, a garancia elvesztésével jár!
 • Motorok, sebességváltók esetében a garancia nem vonatkozik az alkatrészekben található szűrőkre, olajokra, tömítésekre, szíjakra egyéb kopó/szerviz alkatrészekre, ezeknek az ellenőrzése és szükség esetén cseréje a beépítés előtt mindenképp javasolt!
 • Használt gumik, felnik esetében felszerelés előtt minden esetben kötelező gumis műhelyben átnézetni a kerekeket, szükség esetén kiegyensúlyoztatni (centríroztatás) vagy javíttatni!
 • Karosszériadarab vágást kizárólag a vágandó alkatrész vételárának előre történő elutalását és a vágandó elem méret pontos lejelölést követően áll módunkban elvégezni! Karosszéria elemekre, vágott darabokra NEM VÁLLALUNK garanciát!
 • Amennyiben motor, váltó, egyéb fődarab beépítést követően, a megadott 14 napos garancia időn belül problémát tapasztalnak az alkatrésszel – kérjük haladéktalanul jelezzék felénk azt a garanciális lap alján megadott elérhetőségeink valamelyikén és kérjük küldjék meg az alkatrész beépítését végző szakműhely hivatalos beépítési nyilatkozatát e-mailben scannelve vagy jól olvasható módon fotózva, mely tartalmazza  a beépített alkatrész megnevezését, beszerelés helyét, időpontját és a felhasznált szerelési anyagok listáját.
 • Vállalkozásunk a megadott 14 napos garancia idő alatt a hibás alkatrészek cseréjét vállalja, amennyiben nem tud cseredarabot biztosítani a Vevő / Megrendelő irányába, úgy a hibás alkatrész vételárának visszautalását vállalja.
 • A garanciális pénzvisszatérítés kizárólag az alkatrész vételárára vonatkozik, utazási költséget, postaköltséget, beszerelési és egyéb más költséget nem térít vissza vállalkozásunk, ezek minden esetben a Vevőt terhelik!
 • A pénzvisszafizetés minden esetben az alkatrész feladási telephelyünkre történő visszaérkezését követően, banki átutalással történik maximum 14 naptári napon belül!
 • Terméket KIZÁRÓLAG hagyományos postai csomagként tudunk visszavennikérjük utánvéttel, futárszolgálattal NE küldjenek vissza cégünk részére alkatrészt, mert azt nem áll módunkban átvenni!

Minden esetben a fent leírt feltételek érvényesek kivéve, ha külön megállapodás nem születik más egyéb feltételekről vagy azok módosításáról.

Az alkatrészek megvásárlásával minden kedves Vásárlónk / Megrendelőnk tudomásul veszi és elfogadja a fent leírt garanciális feltételeket!

Garanciális probléma esetén az alábbi elérhetőségeken tudja irányunkba jelezni problémáját!

Totál-Kár KFT

Központi telephely: 2162 Őrbottyán Fő út 247.

E-mail: garancia@alkatreszvadasz.hu

Tel.: 06 30 / 478-8273

Alkatrészek színjelölése:       

 • A javítás nélkül beépíthető alkatrész vagy tartozék             KÉK
 • A javítható vagy felújítható alkatrész                                             PIROS

Kérjük, kizárólag csak abban az esetben vásárolja / rendelje meg cégüktől a bontott alkatrészt – ha az alábbiakban részletezett garanciális feltételeinket elfogadja!

Garanciális ŰRLAP mintánk - LETÖLTHETŐ formátumban: