Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink / Megrendelőink!

Kérjük az alábbiak szíves megértését és elfogadását:

Megértjük Önöket, hogy sürgősen, sok esetben azonnal alkatrészre van szükségük – igyekszünk a lehető leghamarabb segíteni Önöknek - köszönjük, és örülünk, hogy minket választottak – megpróbálunk az év legtöbb napján rendelkezésükre állni, de:

  • Értékesítő kollégáink folyamatosan személyes vásárlók, telefonos érdeklődők és e-mailes kérdések megválaszolását végzik – Minden esetben igyekeznek a lehető leggyorsabban kiszolgálni Önöket!
  • Alkatrészeink egy része raktárunkban polcon, készletünk jelentős hányada azonban jelenleg is gépjárművekben található. A még beépített alkatrészek roncsolásmentes kiszerelése, időigényes munkafolyamat. Előfordulhat, hogy kizárólag megrendelés felvételével tudunk bizonyos alkatrészeket kibontatni – mivel munkafolyamatainkat igyekszünk ütemezni a hatékony munkavégzés megszervezéséhez.
  • Személyes vásárlás esetén - amennyiben még gépjárműben megtalálható alkatrészt vásárol cégünktől, kérjük ellenőrizze le személyesen a kibontandó alkatrészt, majd a vásárlóink részére fenntartott ügyfél térben –a munkavédelmi és telphely üzemeltetési szabályinknak megfelelően - visszatérve várja meg/ vagy előlegezze le az alkatrészt.
  • A telephelyünkre történő belépés minden Vásárlónk saját felelőssége! 16 éven aluliak kizárólag felnőtt kíséret mellett tartózkodhatnak telephelyeink munka területén, munkavédelmi mellény használata mellett.
  • Kollégáink a nyári hónapok legmelegebb napjain és a téli zord időjárási körülmények között is állnak az Önök rendelkezésére – de mivel Ők is emberek és a bontás időigényes és komoly fizikai munkát igényel – ezért kérjük türelmüket Velük szemben! A biztonságos munkavégzés és a jó minőségű munka feltételének tekintjük, hogy kapkodás nélkül, a megfelelő körülmények és biztonsági szabályok betartása mellett végezhessék kollégáink munkájukat. Sok esetben az alkatrészek leszerelése kizárólag a gépjárművek emelésével, mozgatásával megoldható – mely szintén időt vesz igénybe.
  • Alkatrészeinkre garanciát vállalunk – a részletes garanciális információk az eladó térben rendelkezésre állnak – részletesen szabályozottak – kérjük, ezen feltételek ismeretében vásároljon Nálunk!
  • Motorok – váltók vásárlása / megrendelése esetén előfordulhat, hogy külső raktárbázisunkon található készletből tudjuk kiszolgálni – ebben az esetben az alkatrészek beszállításáig türelmüket kérjük!
  • Amennyiben megrendelést kíván leadni alkatrész bontásra és nem szeretné a munkafolyamatot személyesen megvárni, kérjük előlegezze le a kiválasztott alkatrészt(eket), adja meg telefonszámát és kollégánk az alkatrész kiszerelését, bevizsgálását követően azonnal értesíti Önt és átveheti a terméket.
  • Karosszéria vágást – csak személyes egyeztetést követően, a kiválasztott karosszéria darab Vásárló / Megrendelő által történő méret lejelölése és előleg átadása után áll módunkban elvégezni! Vágott karosszéria darabokra, személyes vásárlás során kiválasztott karosszéria elemekre, kárpitokra, ülésekre üvegekre, csövekre, műanyag takarókra nem vállalunk garanciát – minden esetben megtekintett állapotban adjuk át!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Vezetőség