Szolgáltatásaink

 

 

Gépjármű alkatrész kereskedés


Vállalkozásunk fő profilja a használt gépjármű alkatrész kereskedelem - immár közel 20 éve állunk vevőink rendelkezésére. Bontott autóalkatrészre van szüksége? Jó helyen jár! Cégünk bontott személy- és kisteherautó alkatrészek széles választékával rendelkezik, régebbiektől, a legújabb típusokig. Telephelyeinken megtalálhatóak karosszéria elemek, motorok, váltók, futómű és elektronos alkatrészek, kárpitok, Alkatrészeinket garanciával értékesítjük! Amennyiben kopó alkatrészekre /szűrők, betétek, olajak/ lenne szüksége - kérjük ez esetben is forduljon hozzánk bizalommal - széles beszállítói körrel, kedvezményes árakkal törekszünk meghálálni Vevőink bizalmát!

Autókivonás / Roncsautó átvétel / bontási átvételi igazolás kiadása

Ha már nincs kedve tovább foglalkozni öreg vagy összetört autójával, és nem akar feleslegesen különböző adókat fizetni, nálunk díjmentesen kivonathatja autóját a forgalomból! Ha a járműve már mozgásképtelen, akkor díjmentesen beszállítjuk telepünkre Budapest és közvetlen vonzáskörzetéből.


 

Szervizelés / Javítás

Nálunk vásárolt alkatrészét igény esetén beszereljük autójába. őrbottyáni valamint X. kerületi telephelyünkön, kifejezetten autók szervizelését is vállaljuk fix áras tarifával. Nálunk vásárolt alkatrészeinkre beépítési garanciát vállalunk!


Autómentés / Szállítás

Lerobbant az autója? Szükséges van gépjárműve mozgatására / átszállítására?

A hét minden napján a nap 24 órájában állunk a bajba jutott autósok rendelkezésére. Előzetesen megállapított fix tarifával tudunk országon belül és kívül is mentést vállalni. Akár 6 db személy autó szállítását is tudjuk vállalni Európa egész területén.

Roncsok biztosítása - filmforgatásokhoz, reklámokhoz, kaszkadőr show-hoz és egyéb filmjelenetekhez

Telepünkön nagy választékban kínál autókat, autóroncsokat filmforgatáshoz, bemutatókhoz, amiket szakszerűen elő is készítünk a balesetmentes használthoz. Magyarországon a kaszkadőr show-ban használt roncs autókat több éve közösen együttműködve biztosítjuk a www.kaszkadorshow.hu vállalkozásnak.

Több nagyszabású, Budapesten vagy a közeli filmstúdiókban forgatott filmhez biztosítottunk több mint 40 db gépkocsit és autóroncsot. A film munkálatait koordináló partnerünk kérésnek eleget téve gyorsan, pontosan a határidőket betartva szállítottuk le az autókat.

Várjuk leendő partnereink megrendeléseit - hobby célra, rendezvényekre, versenyekre is biztosítunk bármilyen autó roncsokat.

Használt felni és gumi értékesítés / gumi szerelés

Mindhárom telephelyünkön értékesítünk /szakosodás szerint - típus specifikusan/ használt alu és lemez felni kerekeket és garnitúrákat, illetve használt téli és nyári, személyautó és kisteherautó gumiabroncsokat. Aktuális készleteinkkel kapcsolatosan, kérjük vegye fel a kapcsolatot az illetékes telephelyünk értékesítő kollégájával.

Old-timer autók

Napjainkban egyre többen kezdenek foglalkozni old-timer autókkal. Vannak akik hobbyból és vannak akik befektetési célból vásárolnak ilyen autókat. Az ő kérésükre/igényeiknek megfelelően bővítettük eddigi szolgáltatásaink körét.

Ezen autók és a hozzájuk tartozó ritka alkatrészek beszerzésében szeretnénk segítséget nyújtani Kedves Ügyfeleinknek. Több olyan céggel vettük fel a kapcsolatot, akik restaurátor munkákat is vállalnak és tevékenységük az öreg, old timer autók felújítása. Igényes munkáik önmagukért beszélnek. A legmagasabb igényeknek is eleget téve évek óta állítanak össze ilyen autókat, legyen a cél akár az eredeti állapot visszaállítás, a krómozástól kezdve az igényes fényezésig. Gyári alkatrészek beszerzését vagy azok felújítását is vállaljuk. Alkatrész beszerzésben is segítséget kaptunk több külföldi cégtől. Bővebb információért vagy amennyiben kérdése merült fel vásárlással, szállítással kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Tel.: 06/30-200-81-90

E-mail: info@alkatreszvadasz.hu

Angol Autó Aukció – alkatrész import Angliából 

Professzionális partnert keres angol gépjárművek, alkatrészcsomagok importjára? Szeretne angol gépjármű online aukciós házak kínálatában szereplő járművekre licitálni? Esetleg gépjárművet vásárolt Angliában és szeretné hazaszállítatni Magyarországra, vagy csak Anglia területén belül mozgatni? Speciális alkatrész igénye van? Angliában raktár helységre, gépjárművek tárolására keres partnert?

MEGTALÁLTA A MEGOLDÁST - MI MEGOLDJUK A PROBLÉMÁJÁT!

Vállalkozásunk angliai gépjármű aukciós házak kínálatának online licit lehetőségét biztosítja magán személyek és bontós/alkatrész kereskedő partnereink számára. Pontos, előre kalkulálható költségek mellett, megbízható módon nyújtjuk szolgáltatásunkat immár 5 éve! Autóbontó anyacégünk 20 éve a magyarországi bontott alkatrész kereskedelmi piac aktív és meghatározó szereplője. Jelenleg 3 magyarországi telephellyel, 1 logisztikai bázissal és 1 angliai telephellyel rendelkezik. Kezdetben saját árukészletünk feltöltésének céljából indítottuk el angol vállalkozásunkat, azonban a megnövekedett partneri igények és s sorozatos egyedi megkeresések arra ösztönöztek, hogy nyissuk a magyar piac igényei irányába.

Cégünk vállalja közvetlen angliai telephelyéről készletről, illetve szerződött angol partnereitől komplett egész autók, bontott alkatrész csomagok, egyedi alkatrészek beszerzését, hazaszállítását. Az alkatrészek importja 1-2 hetes átfutási idővel, előzetesen leegyeztetett, pontos, versenyképes árakon magyarországi, fóti telephelyünkön történő személyes átvétellel vagy igény esetén akár házhoz szállítva is megrendelhető.

Cégünk magánszemélyek és szervizek megrendeléseinek teljesítése mellett vállalja magyarországi bontók, bontott alkatrész kereskedők igényeinek kiszolgálását is! - Piacvezető árak, hatalmas raktárkészlet, széles típusválaszték!

Összetörte gépkocsija elejét, hátulját, oldalát - esetleg komplett motorra, váltóra van szüksége? Esetleg csak szeretné hazaszállítatni Angliában vásárolt járművét? Itt a megoldás - www.fotibonto.hu

Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll a Megrendelőink rendelkezésére:

  • Komplett egész autók Angliából történő importja
  • Alkatrész csomagok, komplett csavaros elemek /pl: komplett autó eleje, ajtók, hátsó csavaros elemek stb./ importja
  • Komplett motorok, váltók importja
  • Egyedi alkatrész igények, ritka és exkluzív alkatrészek beszerzése
  • Megrendelő saját tulajdonú járművének nemzetközi szállítása Anglia és Magyarország között

Árajánlatért keresse bizalommal cégünket:

Magyarországi telephely: 2162 Őrbottyán Fő út 247.

E-mail: informatika@alkatreszvadasz.hu

Szolgáltatásunkról részletesen tájékozódhat a következő webcímen: www.angolautoaukcio.hu